Teknovation Logo
robot

 
  • LPM Production i Ølgod har netop igen haft elever forbi virksomheden i Ølgod, hvor de blev inspireret af at se en metalbearbejdningsvirksomhed "Live".

7. november 2018, kl. 14:43 

Skoleelever besøgte LPM Production

8. klasse fra Ølgod Skole var onsdag forbi LPM Production A/S, hvor de fik mulighed for at se arbejdspladsen indefra, og tale med medarbejderne samt se maskinernen kører produktion.


Det giver et helt andet indtryk, når man først kommer inden for.

Den konklusion, er man kommet frem til i Varde Kommune, og på en af kommunens skoler, Ølgod Skole, som løbende har 8. klasserne på besøg ved lokalområdets virksomheder, og herunder også den lokale metalbearbejdende virksomhed LPM Production.

Senest skete det onsdag, hvor dørene blev slået op til produktionen i Ølgod, og eleverne fik lov til at opleve aktiviteterne "Live".

Det fik mange til at blive inspireret. Ikke kun af det faglærte arbejde som industriitekniker, men også af de øvrige funktioner, som der er i virksomheden, og hvor alle medarbejdere stod til rådighed for de besøgende elever, fremhæver skolens udsendte, og roser præsentationerne og åbenheden omkring fremstilingen af produkter såvel som de forskellige kompetencer, der er i brug på virksomheden. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media