Teknovation Logo
robot

 
  • Det var interesserede branchefolk der mødte op til arrangementet i de moderne lokaler i Hinnerup.

7. november 2018, kl. 16:41 

Åbent hus for metalindustrien hos Junget

Onsdag bød Junget indenfor til en dag, der gik i dybden med virksomhedens satsning på fremstilling, belægning og genopslibning af skærende værktøj til metalindustrien.


Med de to medejere, CEO Poul Thøgersen og teknisk chef Ole G. Nielsen, i front bød Junget A/S onsdag indenfor til et arrangement, hvor de fremmødte fik en grundig introduktion til virksomhedens seneste tiltag inden for fremstilling, belægning og genopslibning af skærende værktøj til metalindustrien.

Virksomheden har netop fået installeret en ny Walter CNC-maskine, og de fremmødte kunne ved selvsyn opleve, hvorledes firmaets produktion til de forskellige forretningsområder ud over metalindustrien er samlet under ét tag, hvilket sikrer en effektiv og fleksibel produktion, fremhævede Junget-folkene.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Der er med Walter-maskinen tale om CNC-maskine nummer to fra producenten, og der er allerede gjort plads til en tredje af slagsen, påpegede Ole G. Nielsen, over for Teknovation.

Desuden har virksomheden et stort antal andre CNC-bearbejdnings og -slibemaskiner og ansat en særdeles erfaren medarbejder til at stå for genopslibningen af fræse- og dreje-værktøj, der har været i branchen i mange år, fremhævede han.

"Vi tror således på solid vækst, og at der er plads i markedet, med den erfaring, vi i forvejen besidder inden for metalbearbejdning. Vejen til succes handler ikke mindst om, at man holder, hvad man lover, og det har vi allerede bevist i en årrække inden for vores andre markedssegmenter," konstaterede den tekniske chef.

Virksomheden er i dag 75 medarbejdere med 25 i produktionen, og leverer desuden maskiner og skærende værktøj til træ-, plast og aluminiumindustrien.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media