Teknovation Logo
robot

 
  • De to Weibel-direktører Martin Nyberg (t.v.) og Peder R. Pedersen (t.h.) flankerer Dansk Erhvervs direktør Brian Mikkelsen i forbindelse med besøget i Lillerød.

5. november 2018, kl. 18:13 

Brian Mikkelsen forbi hos Weibel

Forleden var Dansk Erhvervs administrerende direktør en tur forbi Weibel Scientific, og fik her et indgående kendskab til en verdensklasse-produktionsvirksomhed.


På LinkedIn har Brian Mikkelsen aktuelt berettet om et aktuelt besøg i Lillerød, hvor han stiftede bekendtskab med Weibel Scientific, der er en absolut verdensklasse-producent i Dansk Erhverv-medlemskredsen.

Administrerende direktør Peder Richardt Pedersen og økonomidirektør Martin Nyberg tog imod ved hovedsædet, hvor 130 ingeniører og andre dedikerede medarbejdere har deres daglige gang, og designer og producerer nogle af verdens mest avancerede radarsystemer, som blandt andet kan lave hastighedsdata på et bevægeligt objekt på afstand. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Brian Mikkelsen finder det fantastisk at se en dansk virksomhed i den absolutte verdenselite, og nød således introduktionen og muligheden for at høre nærmere om udsigterne for virksomhederne samt naturligvis ikke mindst, hvad medlemsvirksomheden har af ønsker til Dansk Erhverv.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik