Teknovation Logo
robot

 
  • Industrilab blev mandag åbnet af statsminister Lars Løkke Rasmussen, der havde lagt ruten omkring Svendborg for at være med ved indvielsen, og officielt "trykkede på knappen".

5. november 2018, kl. 11:49 

Så er Industrilab i Svendborg åben

Mandag var der åbning af Svendborg Erhvervsskole & Gymnasiers seneste initiativ IndustriLab, som statsminister Lars Løkke Rasmussen officelt åbnede.


Det blev en begivenhedsrig mandag i Svendborg, da rammerne om grundforløbet på industriteknikeruddannelsen officielt blev åbnet af statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Med det spændende initiativ kan de sydfynske industrivirksomheder, erhvervsskolen og Svendborg Kommune nu udbygge det hidtidige samarbejde og skaffe flere lærlinge og fagfolk også på den lange bane.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I fællesskab har parterne samlet midlerne og skabt rammerne for en genstart af industriteknikeruddannelsen, hvilket understreger, at industrien er klar til at tage sit ansvar, konstaterer Henning Dam fra industritekniker.nu-supportteamet i en Facebook-opdatering.

Henning Dam finder det enormt positivt, at både landets statsminister Lars Lykke Rasmussen, den lokale borgmester Bo Hansen og det faglige udvalg for industriteknikeruddannelsen (UG2) deltog i åbningen af Industrilab Svendborg.

Der er opstillet nye CNC-maskiner, som passer rigtig godt til netop det niveau erhvervsskolen har mulighed for at tilbyde undervisning i, fremhæves det, og der vil blive tilknyttet robot til en af maskinerne, ligesom  der vil blive mulighed for 3D-print og digital undervisning og præsentation via VR/AR/Hololens. Endeligt er maskinerne leveret med mulighed for at skifte mellem forskellige styringer.

Det hele i etableret i et lyst undervisningslokale/-værksted, med direkte adgang til teorilokale på den anden side af en glasvæg.
 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik