Teknovation Logo
robot

 
  • Salgsdirektør Lau Akstrup Jensen, DMG MORI Denmark, er godt bekendt med producentens program, som han i en årrække har stået i spidsen for, og nu igen skal understøtte på det danske marked.

12. oktober 2018, kl. 08:26 

Lau A. Jensen tilbage hos DMG MORI

Den tidligere direktør for DMG MORI Denmark, Lau Akstrup Jensen, er blevet genansat i koncernen, nu som salgsdirektør for den danske afdeling, der i dag hører under DMG MORI Nordic.


Førend de danske firmaer bag producenterne DMG AG, med hovedsæde i tyske Bielefeld, og japanske Mori Seiki Co. Ltd., som var repræsenteret i mange år gennem nu hedengangne C. Henriksen & Co. A/S, blev lagt sammen var Lau Akstrup Jensen hentet til DMG-koncernen, og sat i spidsen for det danske selskab som direktør, først ved kontoret i København, siden fra den nuværende adresse i Fredericia.

Allerede mens aktiviteterne var i København, blev de to danske firmaer lagt sammen, til det vi i dag kender som DMG MORI Denmark, og med Lau Akstrup Jensen, som direktør i det fortsættende selskab, der også varetog producenternes interesser i Norge.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det blev ændret ved 2016/2017-årsskiftet, og DMG MORI Nordic etableret, for at supportere aktiviteterne i både Sverige, Finland, Norge og Danmark (med Island og Færøerne) fremadrettet, og Fredrik Gedda blev VD, og dermed øverste chef for aktiviteterne. Lau Akstrup Jensen og DMG MORI Denmark skiltets ved den lejlighed, men siden er der opstået en klarere profil af rollen i Danmark, og pr. 1. oktober i år, er han vendt tilbage til virksomheden, nu i en rolle som salgsdirektør, med Danmark som det primære arbejdsområde ud fra faciliteterne i Fredericia.

DMG MORI-organisationen i Danmark, der også understøtter Færøerne og Island, er herefter igen komplet, meddeler DMG MORI Nordic.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik