Teknovation Logo
robot

 
  • Ropox´ indehavere, administrerende direktør Tommy Jensen (t.v.) og produktionsdirektør Poul-Erik Pedersen (t.h.), der også er daglig leder af søstervirksomheden All-Steel, var glade for at modtage Næstveds Erhvervspris 2018, og æren skyndte de sig straks at tildele medarbejderne.

11. oktober 2018, kl. 16:41 

Næstved Erhvervspris til Ropox

Der var glæde torsdag hos Ropox A/S, og søstervirksomheden All Steel, da virksomheden modtog meddelelsen om at virksomheden løb med Næstveds Erhvervspris 2018.


Det er ikke hver dag, at det er en fremstillingsvirksomhed, der løber med priserne. Det gælder også Næstveds Erhvervspris 2018, som imidlertid netop tilfaldt branchevirksomheden Ropox A/S, da den torsdag blev uddelt.

I begrundelsen var der lagt vægt på, at virksomheden både  produktudvikling og i udviklingen af nye markeder er fremme i skoene, ligesom ervhervsforeningen hædrer virksomhedens evne til at skabe nye arbejdspladser og  evnen til løbende at øge eksportandelen samt ikke mindst anvende seneste teknologi.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Næstved Erhvervsforening lagde også vært på at årets prisvinder arbejder fokuseret med CSR og engagerer sig lokalt, både i forhold til det lokale erhvervsliv, foreninger og uddannelsesinstitutioner.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik