Teknovation Logo
robot

 
  • Seco Jabro-Mini JM500-serien består af over 180 mikro-pindfræser-produkter.

Teknovation nr. 14/2018

180 mikro-pindfræsere fra Seco

I forbindelse med oktober måneds Seco News 2-2018 lanceres en Seco Jabro-Mini JM500-serie, med mere end 180 mikro-pindfræsere målrettet fremstilling af små dele og emner i nanostørrelse.


Med Seco Jabro-Mini JM500-serien, som består af over 180 mikro-pindfræser-produkter, kan Seco Tools nu anvendes til  bearbejdning af selv små dele og emner i nanostørrelse, der ellers ofte er for små til at kunne ses under bearbejdningsprocessen. Secos senest lancerede pindfræsere skal således medvirke til at sikre processtyring samt forudsigelig ydeevne af fræseværktøjsløsningerne i forbindelse med selv ellers vanskelige mikro-applikationer.

De lancerede Jabro-Mini JM500-løsninger ventes således typisk at finde anvendelse i krævende industrier som eksempelvis luftfart, medicinalindustrien og computere, forbrugerelektronik samt øvrig kommunikation.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Den optimerede kvalitet, geometri og belægning i Jabro-Mini JM500-serien skaber bedre overfladefinish på emner, der er fremstillet af forskellige materialer, herunder stål, rustfrit stål, varmebestandige superlegeringer og titanium. Geometrierne består af 30 graders spiraler og 3 graders spånvinkler, der fåes i to-, tre- og fire-skærsversioner af typerne 90 grader-formet og radiuspindfræsere med en Allround-hårdmetalkvalitet med poleret SIRA-belægning.

Jabro-Mini JM500-pindfræsere fås i skaftdiametrene 4 og 6 millimeter, syv forskellige udhæng fra 2 til 20 gange diameter og i 0,2 til 3,0 millimeter diametre. Med så bredt et udvalg kan brugerne adskille bearbejdningen i faser og bruge de kortest mulige værktøjsoverhæng i hvert trin til at minimere risikoen for værktøjsudbøjning og brud, hvilket potentielt kan spare op til 50 procent af bearbejdningstiden og øge tilspændingshastighederne.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik