Teknovation Logo
robot

 
  • Industriens Fonds direktør Mads Lebech ser gerne, at fondens midler går til projekter, der kan bevare og udbygge konkurrenceevnen.

4. oktober 2018, kl. 14:19 

På forkant med konkurrenceevnen

teknovationNr. 13 - 2018   I rækken af erhvervsledere, der skriver i spalterne er vi nået til direktør Mads Lebech, Industriens Fond, som gerne ser, at fondens midler går til projekter, der kan bevare og udbygge konkurrenceevnen, så vi som land og erhvervsliv kan være på forkant med den internationale konkurrence.


Verden ændrer sig hele tiden. Nogle gange med små skridt andre gange i store spring. For at bevare konkurrenceevnen må dansk erhvervsliv hele tiden følge med udviklingen. Som minimum, mener direktør Mads Lebech, Industriens Fond:

”Bedre er det, hvis vi som land og erhvervsliv kan være på forkant med den internationale konkurrence, der i disse år kommer fra nye aktører og tager mange forskellige former. Så konkurrenceevnen ikke blot bevares, men også styrkes,” skriver han i det aktuelle indlæg i Teknovation 13/2018, og han fortsætter:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Det er i det lys, at Industriens Fond har udarbejdet en ny strategi med en tilhørende uddelingspolitik. Den nye strategi adresserer nogle af de udfordringer, danske virksomheder står overfor. Den skal samtidig bidrage til, at virksomheder, ledere og de mange ansatte har de rette kompetencer og forudsætninger for at gribe de muligheder, der opstår når ny teknologi udvikles, ændrede værdikæder opstår og ny viden ser dagens lys.”

Mads Lebech ønsker, at Danmark og dansk erhvervsliv, går foran, og handler for hele tiden at styrke konkurrenceevnen, som gør Danmark til et rigt samfund:

”Det er med konkurrenceevnen, som omdrejningspunktet at Fondens aktuelle strategi er skabt. At fremme dansk erhvervslivs konkurrenceevne er en mangestrenget indsats. Det handler blandt andet om at bruge ny viden og teknologi på en god måde, om dygtige medarbejdere og om effektive processer og automatisering.”

Se hele indlægget i online-udgaven ved at følge lænken her

BEMÆRK: Vores serverleverandør er lige nu under et DDOS angreb - det kan skabe problemer med at tilgå bladet online. Der arbejdes på at finde en løsning. Vi beklager!


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik