Teknovation Logo
robot

 
  • Den aktuelle udgave tager blandt andet pulsen på årets udgave af AMB i Stuttgart, der blev den hidtil største af slagsen.

4. oktober 2018, kl. 11:05 

Så er 13/2018 på vej

teknovationNr. 13 - 2018   Seneste udgave er nu på vej ud til læserne med vore distributører. Læs denne gang blandt andet et par større reportager fra AMB 2018 i Stuttgart og flere spændende artikler med aktuelle maskinleverancer på specialsideerne om Spån samt temasider om Måleteknik, Plastteknologi, med Fakuma 2018-foromtale, og Robotteknologi med mere.


Da AMB 2018 i forrige uge lukkede dørene, kunne Messe Stuttgart notere at de1.553 udstillere på et 120.000 brutto-kvadratmeter stort udstillingsområde havde tiltrukket 91.016 besøgende fagfolk, til messen, som dermed er den hidtil største og mest succesrige AMB-messe.

Selv om man i år for første gang havde glæde af den tiende messehal - Paul Horn Halle - så agter man ikke at stoppe her. En 11. er i masterplanen frem mod 2025 sammen med yderligere et kongrescenter ved Vest-indgangen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Den tiende messehal bød blandt andre på DMG Mori og Chiron-Stama med flere, og gav dermed også et lidt andet udbud i de haller, hvor de hidtil har været, til både besøgendes og udstillernes store tilfredshed.

I specialtemaet om Måleteknik gælder det blandt andet installationen af en store koordinatmålemaskine hos Matek Steel, tyske Zeiss´ aktuelle bud på en Game Changer og den kommende FVM-temadag om GPS-sproget samt måletekniske temadage hos Kyocera Unimerco.

Plastteknologi går først og fremmest tæt på den kommende Fakuma 2018-messe, der holdes 16. til 20. oktober i sydtyske Friedrichshafen.

Endeligt rummer temasiderne om Automation/Robotteknologi blandt andet en spændende artikel om Technicons aktuelle løsninger, der tiltrak sig stor interesse på AUTOMATIK 2018-messen.

Se allerede nu online-udgaven af avisen ved at følge lænken  her

BEMÆRK: Vores serverleverandør er lige nu under et DDOS angreb - det kan skabe problemer med at tilgå bladet online. Der arbejdes på at finde en løsning. Vi beklager!


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik