Teknovation Logo
robot

 
  • Fra højre: Réne og Alan Röttger, der i dag ejer virksomheden i fællesskab, tog imod de over 70 gæster, der på dagen lagde vejen forbi Odense-firmaet.

1. oktober 2018, kl. 17:49 

Velbesøgt 50 års-jubilæum i Odense

Den højteknologiske værktøjsfabrik Röttger's Værktøj blev grundlagt i 1968 af Dieter Röttger. Mandag kunne sønnerne Allan og René Röttger så fejre virksomhedens første 50 år i familiens ejerskab med en velbesøgt jubilæumsreception.


Der blev budt velkommen til de mange besøgende med godt til ganen og festlig udsmykning med danske flag med mere, da Röttger's Værktøj A/S mandag fejrede virksomhedens 50 års-jubilæum.

Værktøjsproducenten, der blev grundlagt i 1968 af Dieter Röttger, ledes i dag, efter et generationsskifte, af hans søn ingeniør, René Röttger.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Han overtog i 1997 ledelsen i virksomheden efter en tragisk hændelse, hvor hans far, som i sin tid emigrerede til Danmark fra Schweiz, pludseligt døde i juli det år.

I august samme år skulle han faktisk begynde et job som ingeniør hos LEGO Systems i Billund, men omstændighederne gjorde, at han valgte at overtage ansvaret for virksomheden, der efterfølgende hurtigt ekspanderede.

I 1999 og igen i 2005 udvidedes fabriksarealet og i mellemtiden kom Allan Röttger med i foretagendet, som i dag er ejet af de to brødre i fælleskab, og, ifølge direktøren, så har omsætningsvæksten siden finanskrisen ligget på den gode side af 30 procent.

På produktionssiden indehaver virksomheden over 30 CNC-maskiner, hvoraf flere er udstyret med palletteløsninger, det er aktuel status for Röttger’s Værktøj, som efterhånden har nået det maksimale antal maskiner, der kan passes ind i produktionshallerne ved den gamle gårdbygning i Korup ud til Rugårdsvej på grænsen til Odense.

Et særligt speciale for virksomheden er trådgnistning, hvor nu ikke færre end ni Agie-maskiner, leveret af Masentia A/S, har fundet vej til produktionsgulvet, hvilket gør Odense-firmaet til en af de største underleverandører af trådgnistede emner i landet med spidskompetencer i højpræcise værktøjskomponenter i eksempelvis hærdede materialer.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik