Teknovation Logo
robot

 
  • Index Traub vil fra årsskiftet 2018/2019 have et opdateret design, som allerede på AMB 2018-messen var gjort synligt for de besøgende, der blandt andet kunne se seneste generationer af Traub TNL 20 og Index C200 på standen.

24. september 2018, kl. 08:02 

Index Traub i opdateret design

Maskinlinjerne hos Index Traub gennemgår netop nu en designopdatering, ligesom alle maskinlanceringer på AMB 2018-messen, naturligt var i det kommende design, der vil omfatte alle maskiner fra det kommende årsskifte.


Der var flere ting, som trak mange af de besøgende på sidste uges AMB 2018-messe i Stuttgart forbii Index Traub-standen.

Dels var der verdenspremiere på seneste generation af Index G420 Multitasking-centret, hvor der er lagt vægt på at skabe optimal stabilitet og lettere adgang til maskinrummet med et brugervenligt og ergonomisk design samt ikke mindst naturligvis optimerede cyklustider,

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Maskinen blev løbende demonstreret for de besøgende på standen, der også kunne se seks andre af de seneste modeller, og alle var de i det design, som fremadrettet kommer til at gælde alle maskiner, der leveres efter nytår.

På styringssiden havde man desuden gjort en dyd ud af at præsentere den seneste version af iXWorld, der nu er en Cloud-baseret platform for virksomhedens mange softwareløsninger, og bygger oven på eksisterende løsninger med navne som iXplore, iXshop, iXservice and iX4.0Modules såvel som programmeringssoftwares som Virtaul Machine/VM-Pro og Traubs WinFlexIPS, oplyser Index Traub.

Producenten havde også velvilligt udlånt et par maskiner i det opdaterede design, som stod ved dels værktøjsproducenten Horn samt i indgangspartiet og Students Booth, hvor der også var tyske mesterskaber i CNC-drejning, hvor vinderen skal til næste års WorldSkills i russiske Kazan.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik