Teknovation Logo
robot

 
  • Ved at levere data fra verdens førende værktøjsleverandører eliminerer MachiningCloud besværet med at søge gennem trykte kataloger, foretage telefonsamtaler eller søge på multible hjemmesider for at finde optimal skærende værktøj, samtidig med at byrden ved manuelt at skrive værktøjsdata ind i Cad-/Cam-software også elimineres, fremhæver virksomheden.

17. august 2018, kl. 07:02 

OSG partner med MachiningCloud

Japanske OSG og MachiningCloud skal fremover samarbejde om at gøre OSG Cutting Tool-produktdata tilgængelig i skyen.


Med samarbejdet mellem specialisten inden for skærende værktøj til metalbearbejdning OSG og MachiningCloud partnerskabet vil brugerene for fremtiden kunne udnytte bekvemmeligheden af ​​skybaseret teknologi til hentning af værktøjsdata.

MachiningCloud-teknologien gør det muligt for fagfolk nemt at søge efter de rette skærende værktøjer, der passer bedst til en konkret opgave uden at skulle læse kataloger eller gennemsøge hjemmesider, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


For nuværende OSG-brugere bliver det muligt at øge produktiviteten og opnå større præcision i bearbejdningsopgaverne, nå de nemt kan downloade beskrivende, brugs- og geometriske informationer direkte til deres Cam- og simuleringssoftware samt værktøjshåndteringssystemer, påpeger den japanske værktøjsproducent.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik