Teknovation Logo
robot

 
  • De forbedrede design- og produktionsmuligheder skal resultere direkte i forbedringer af eksisterende produkter, innovative emnedesign, forretningsmodeller og markeder, fremhæves det.

16. august 2018, kl. 07:21 

3D Systems og GF Machining i samarbejde

Producenten af 3D-metal- og plast-printsystemer, 3D Systems, og producenten af højpræcisions CNC-bearbejdningscentre, GF Machining Solutions, annoncerer et partnerskab. Det første konkrete resultat skal demonstreres på IMTS 2018-messen i USA til september.


Med samarbejdet er det ønsket at kombinere 3D Systems ekspertise og innovationkapacitet inden for additiv fremstilling med GF Machining Solutions’ kapacitet inden for præcisions-CNC-bearbejdning.

Partnerskabet skal således gøre det muligt for parterne at fremstille maskiner og udstyr, der kan fremme produktionen af komplekse metalemner med stramme tolerancer og reducere brugerens omkostninger herved, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


De planlagte integrerede løsninger inkluderer blandt andet et nyt koncept inden for fabriksautomatisering, der omfatter software til forbedret emnedesign, 3D-printproduktion, materialer og automatiseret materialehåndtering, gnistning, fræsning og andre avancerede efterbehandlingsteknologier, konstateres det.

3D Systems 3D-printteknologier forhandles i Danmark af PLM Danmark og CNC-maskiner fra GF Machining Solutions forhandles af Masentia A/S. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik