Teknovation Logo
robot

 
  • MJ Tooling har overtaget M.A. Ford-agenturet i Danmark.

9. august 2018, kl. 07:14 

M.A. Ford-agenturet nu hos MJ Tooling

MJ Tooling, Gentofte, har udvidet agentur- og handelsvareprogrammet, som fremadrettet også omfatter amerikanske M.A. Fords værktøjsløsninger.


Direktør Mikael Jørgensen, MJ Tooling, er godt tilfreds med at meddele, at hans firma har overtaget agenturet for M.A. Fords skærende værktøjsløsninger på det danske marked.

”Med M.A. Ford-løsningerne i produktprogrammet, er jeg efterhånden dækket rigtigt godt ind, når det gælder skærende værktøj til effektiv metalbearbejdning,” understreger Mikael Jørgensen, i forlængelse af den indgåede aftale med M.A. Ford.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


M.A. Ford-programmet omfatter både hårdmetalsfræsere og bor i et bredt program såvel som mere specialiserede løsninger såsom rømme- og sænkeværktøjsløsninger med mere.

MJ Tooling kan levere på dag-til-dag-vilkår fra M.A. Fords europæiske centrallager i England, påpeger Mikael Jørgensen.

Hos MJ Tooling supplerer programmet de eksisterende værktøjsagenturer omfatttende Ilix bor, gevind og rivaler, Hammond-pipebor og Kemmlers holdende værktøj samt Omni-X og CSM inden for bukkeværktøj og maskiner og naturligvis forhandlingen af Taegutec skærende værktøj og EWS Tools´ holdende og roterende værktøjsløsninger.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik