Teknovation Logo
robot

 
  • Forleden passerede direktør Jørgen Johansen datoen for sit 25 års-jubilæum hos Houghton Danmark. Det bliver fejret med reception i firmaet onsdag den 29. august.

15. august 2018, kl. 16:02 

Tilmelding til Houghton-reception 20/8

Interesserede der vil være med til at fejre direktør Jørgen Johansens 25 års-jubilæum hos Houghton Danmark, ved receptionen i Sorø-firmaet onsdag den 29. august, kan stadig nå at tilmelde sig inden fristen, den 20. august.


Houghton Danmark indbyder onsdag den 29. august til reception i Sorø-domicilet i tidsrummet fra klokken 13.30 til 17.30 i forbindelse med at direktør Jørgen Johansen netop har rundet sit 25 års-jubilæum, og i forlængelse heraf har valgt at trække sig fra branchen, hvilket vil ske over de kommende måneder.

Ud over at fejre 25 års-jubilaren, så vil Houghton Danmark med receptionen også gerne takke Jørgen Johansen for hans arbejde i virksomheden, hvor han med base i kundernes tilfredshed har været forgangsmand for at sikre Houghton den plads virksomheden har i dag i markedet, understreges det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Selve Hougtons indtog i Danmark fandt sted for næsten 35 år siden, og Jørgen Johansen kom så til siden, i august 1993, hvor han indtrådte i teamet i den oprindelige kontoradresse i Virum, hvor man i øvrigt delte lager med søstervirksomheden i Helsingborg.

Jørgen Johansen stod i spidsen for virksomheden, da adressen blev skiftet ud med dansk administration og lager på Centervej i Sorø, og også siden da den danske administration blev flyttet til Energiens Hus i Sorø, mens lageret blev flyttet tættere på kunderne og rykket til Taulov ved Fredericia.

Alt sammen markeres det, når Houghton er værter ved både vådt og tørt den 29. august. Af hensyn til bestillinger beder virksomheden om tilmelding til Marlene Pejtersen på e-mail: Marlene.Pejtersen@houghtonintl.com eller telefon 45852300. S.U. er senest mandag den 20. august.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik