Teknovation Logo
robot

 
  • Et særligt 100 års-jubilæumslogo for Yamazaki Mazak-jubilæet, hvor festlighederne kulminerer i efteråret 2019, er aktuelt blevet lanceret.

3. august 2018, kl. 07:47 

100 års-jubilæum under forberedelse

I 2019 kan japanske Yamazaki Mazak fejre 100 år i værktøjmaskinindustrien. Som en del af milepælen ridses Mazaks historie op, ligesom koncernen spejder frem mod de næste 100 år.


I løbet af de seneste næsten 100 år har Yamazaki Mazak udviklet en vifte af værktøjsmaskiner.

I dag er produktionssetuppet ved alle værker baseret på Mazak iSMART Factory, baseret på egne højteknologiske maskiner, som producerer næsten uberørt af menneskehånd, så man glemmer hurtigt, at da Sadakichi Yamazaki grundlagde Yamazaki Machinery, som et firma med maskiner til at væve stråmåtter i fokus.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Allerede i virksomhedens først årti begyndte man at producere sine første værktøjsmaskiner, og ikke længe efter var Brandet skabt, der forbliver synonymt med innovation og kvalitet den dag i dag, understreger Mazak.

Idag er koncernen markedsledende med produkter som Mazak SmartBox og Mazak Smooth såvel som hybride Multitasking-maskiner med AM og meget mere, som også bliver omdrejningspunktet for de kommende 100 års-jubilæumsaktiviteter.

På YouTube kan man allerede nu finde en opremsning af nogle af de vigtigste maskinlanceringer i koncernen. Se videoklippet ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik