Teknovation Logo
robot

 
  • Metalindustriens Uddannelsesudvalg har modtaget hundredevis af indstllinger til ML-Prisen. Statuetterne uddeles til 25 talentfulde svende den 27. september i Den Sorte Diamant i København. (Foto: Industriens Uddannelser)

1. august 2018, kl. 13:58 

Hundredevis indstillet til ML-Prisen

Torsdag den 27. september uddeles traditionen tro årets ML-Prisen 2018-statuetter i Den Sorte Diamant. Opløbet om de 25 statuetter står mellem flere hundrede indstillede, som alle har opnået topkarakteren 12.


Også i  år hyldes metalindustriens største talenter med Metalindustriens Lærlingepris, ML-Prisen 2018, som uddeles for 16. år i træk.

Mere end 270 er indstillet, og de har alle opnået topkarakteren 12 til svendeprøven. Efter fristen for at indstille blev passeret i begyndelsen af juli, er arbejdet med at udvælge årets 25 prismodtagere nu godt i gang. Industriens Uddannelser har modtaget næsten 450 indstillinger fra skoler, virksomheder og skuemestre. Flere end 270 nyuddannede svende er således kandidater til de i alr 25 statuetter.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ud over topkarakterern, skal man - for at komme i betragtning til ML-Prisen - også have udmærket sig som gode holdkammerater og kollegaer. Derfor er ML-Prisen en hyldest til ikke alene det faglige talent, men i den grad en hyldest til det hele talent, som både befinder sig på et meget højt fagligt niveau og evner at være en god holdspiller.

De 25 bronzestatuetter uddeles torsdag den 27. september i Den Sorte Diamant i København. Traditionen tro deltager undervisningsministeren i hyldesten sammen med blandt andre prismodtagernes familier, mestrer og faglærere.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik