Teknovation Logo
robot

 
  • Ved Minokamo-værket, der omfatter Mazaks laserskæremaskin-fremstilling, og derfor delvist er placeret under jorden, etableres i 100-året for Mazaks opstart i 1919 The Machine Tool Museum, der vil blive indviet i efteråret 2019.

9. juli 2018, kl. 14:16 

Mazak-museum for værktøjsmaskiner

Yamazaki Mazak meddeler, at man om godt et års tid vil åbne sit eget historiske museum med værktøjsmaskiner. Det vil ske i forbindelse med markeringen af 100 års-jubilæet, forventeligt i efteråret 2019.


The Machine Tool Museum forventes åbnet i efteråret 2019, ved værket i Minokamo, Japan på den nyrenoverede underjordiske fabrik Yamazaki Mazak Optonics Corporation, som på nuværende tidspunkt fungerer som firmaets produktion af lasermaskiner.

Det interaktive museum vil give de besøgende mulighed for at se, røre og lære om værktøjsmaskiner og deres historie. Det overordnede mål med anlægget er at fejre maskinens historie og uddanne den næste generation medarbejdere, meddeler Mazak.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Værktøjsmaskiner, der almindeligvis benævnes "maskinernes moder", bruges til at lave en bred vifte af emner, der anvendes på tværs af industrien, fra luftfart til automotive, medicinske og energiforbrug. Museet vil udstille traditionelle værktøjsmaskiner i drift, samt fremvise de mange produkter, der er bearbejdet på dem, herunder et damplokomotiv, biler og fly.

Derudover vil museet også fremvise et område med et fleksibelt produktionssystem, hvor de seneste værktøjsmaskiner med integreret Internet of Things-kapacitet vil blive vist. Det vil give besøgende et indblik i maskinudvikling, fra de tidligste enkelt- og to-aksede drejebænke gennem til de mest moderne multi-akse bearbejdningscentre, fremhæver Mazak.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik