Teknovation Logo
robot

 
  • Så er det 49. udgave af Hoffmann-kataloget også det gældende, og fuldt implementeret på koncernens hjemmesider.

1. august 2018, kl. 07:51 

Nu gælder Hoffmanns 49. katalog

I juli udsendte Hoffmann Group sit 2018-/2019-katalog, med omtrent 8.000 tilføjne produkter i sortimentet. Og pr. i dag, den 1. august, er det så det gældende worldwide, i sine 18 sprogvarianter såvel som på Internet.


Med omtrent 8.000 flere produkter i sortimentet  er et opdateret opslagsværk til metalindustrien med godt og vel 80.000 produkter inden for kvalitetsværktøj, måleværktøj. værkstedsindretning og personlige værnemidler, PPE, nu på vej.

Ligesom forrige år er der igen mange produktlanceringer fra Premium-mærket Garant. 2018-/2019-kataloget tilbydes i 18 sprog.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


fra den 1. august vil alle artikler også være tilgængelige på Hoffmann Groups e-Shop, fremhæver salgs- og marketingdirektør Martin Reichenecker, Hoffmann SE:

”Sidste år lancerede vi med succes vores nye PPE-katalogbind på markedet. I år har vi yderligere udvidet PPE-sortimentet, og herudover også de tre andre katalogbind med flere innovative produkter”, siger Martin Reichenecker, og fortsætter:

”For vores kunder bliver produktudvalget altid mere og mere vanskeligt, da produktudvalget på alle områder bliver større. Vi har derfor omhyggeligt udvalgt produkterne, for at gøre det endnu nemmere for vores kunder at vælge det rigtige værktøj."

Hoffmann har justeret katalogerne i samtlige produktområder, og tilføjet godt og vel 8.000 yderligere. Mere end 60 procent af disse hører ind under kategorien ”spåntagning” – eksempelvis værktøj fra produktfamilien ”Garant Master” til højydelsesspåntagning herunder Garant MasterTap og Garant Master til gevindbearbejdning, fremhæver Hoffmann.

Af yderligere innovationer nævnes Garant Xpentspænderen, der øjeblikkeligt kan spænde to arbejdsemner med en mellembakke. Også produktområdet ”hånd- og måleværktøj” kan tilbyde flere produkter i Garant-linjen, herunder yderligere en produktfamilie af digitale skydelærer. Produktområdet ”værkstedsindretning” er klar med deres første produkter i Garant Gridline-serien med selvkørende- og elektriske højdejusterbare arbejdsborde.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik