Teknovation Logo
robot

 
  • Meusburger holder 4. oktober Teknikerdag 2018, denne gang hos Masentia A/S i Odense, hvor man i det moderne showroom er omgivet af CNC-maskiner, herunder de seneste gnistmaskiner fra Agie-Charmilles-programmet.

13. september 2018, kl. 07:02 

Stadig plads på Meusburger-Teknikdag

Den 4. oktober holder Meusburger årets Teknikdag, som denne gang finder sted hos Masentia A/S i Odense. Der er stadig plads for interesserede til gratis-arrangementet, men fristen for at komme med nærmer sig, da tilmelding skal ske senest torsdag den 20. september.


Østrigske Meusburger GmbH, der er direkte repræsenteret i Danmark, holder årligt en række regionale arrangementer med titlen Teknikdag. I år er Danmark også med på eventkalenderen, og samler fagfolk fra nær og fjern hos Masentia i Odense, hvor også Deltacam er gæstedeltager ved arrangementet.

Programmet byder på både produktlanceringer og en række tips og tricks for brugerne af Meusburger-programmets løsninger såvel som indlæg om senest tråd-/gnistteknologi fra Agie-Charmilles og præsentation af Rofin-lasere samt gæsteindlægget ved Deltacam, oplyser Meusburger.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Programpunkterne for Meusburger berører blandt andet kulissesystemer og standardsystemer, H1000/H3000 til stans- og formværktøj, trådgnist-hærdede blokke og indlægget: Standard stanse-Steel - er det fremtiden? Desuden gives en introduktion til Assistent-funktionen på Meusburger-hjemmesiden.

Dagen afsluttes med lidt godt til mave og gane i form af en vinsmagning og mulighed for at netværke.

Meusburger har sidste tilmeldingsfrist - hvis der da er flere pladser - den 20. september. Tilmelding sker ved e-mail til d.giesinger@meusburger.com


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik