Teknovation Logo
robot

 
  • Zoller on Tour gjorde forleden stop ved Winther Mould Technology i Lynge, hvor Zollers tekniker demonstrerede maskinen til måling af små radier samt afstande mellem slibningerne på emner, der er lavet på virksomhedens rundsliber.

27. juni 2018, kl. 16:17 

Zoller on Tour rundt i hele landet

I indeværende uge - 26 - kører Zoller on Tour rundt i Danmark, og de første dage har indlægget tiltrukket sig stor interesse på de besøgte virksomheder.


Zollers produktive løsninger til forindstilling, opmåling og værktøjsstyring skal er i disse dage på tur i Danmark, og denne gang især til mindre og mellemstore virksomheder, meddeler KJV A/S.

Ruten indledtes på Sjælland og øvrige øer, og siden er tour-vognen kommet til Jylland, hvor den gør holdt flere steder både torsdag og fredag. I bilen demonstreres nogle af proudcentens løsninger, der kan være relevante i den enkelte virksomheds produktion.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Zoller-teknikere står sammen med KJV´s produktspecialister for demonstrationer og praktiske øvelser hos de virksomheder, som turen kommer for, og alle kan også selv prøve at arbejde med Zoller-maskinen og måle på virksomhedens egne værktøjsløsninger.

Det gælder dels på en Smile 420 med Pilot 3.0-software, der er et forindstillingsapparat med autofokus. Autofokus sikrer, det altid er den eksakte diameter, der måles. Den tilhørende Pilot 3.0-software giver blandt andet mulighed for identificering af værktøj, måle-programmer, opstillingskort og dataoverførelse, fremhæver KJV.

Med på tur er desuden Smile Compact 320 med simpel betjening og Pilot starter-softwaren, der kan anvendes til  alle standardmålinger som længde, diameter, hjørneradius, rundløb og længdeforskel ved blot ét enkelt tryk på én knap.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik