Teknovation Logo
robot

 
  • HwaCheons Jason Wi (t.v.) og Young Pyo Kim (t.h) ved et af de seneste, fuldt fem-aksede centre fra producenten - M4 – som de glæder sig til at introducere i Europa og Nordamerika.

22. juni 2018, kl. 11:01 

Innovativ sydkoreansk familievirksomhed

teknovationNr. 9 - 2018   HwaCheon er et voksende brand inden for spåntagende CNC-maskiner, og er den førende, familieejede sydkoreanske producent inden for området, der kan matche landets øvrige industrikonglomerater. Basis for udviklingen er høj innovation med særligt behovene i den vesteuropæiske industri i fokus.


Hos Maskingruppen A/S har man skærpet indsatsen omkring salg af særligt spåntagende CNC-maskiner fra sydkoreanske HwaCheon, som i en årrække har været repræsenteret i Danmark, primært ved det tidligere C. Henriksen & Co. A/S.

”Jeg ser et stort potentiale for de her CNC-maskiner i Danmark. Og vigtigst, det gør salgsstaben i høj grad også,” siger direktør Finn Holmquist, Maskingruppen, som nu vil skærpe opmærksomheden for HwaCheon-maskinerne i Danmark yderligere.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Hidtil har samarbejdet primært fungeret gennem det tyske Europa-kontor, der også omfatter et Europa-lager, med en række af producentens standardløsninger, som Maskingruppen hurtigt kan få leverancer bragt ud til danske kunder fra.

”Programmet er stort, og jeg tror at vi kan møde de fleste i markedet, med optimale løsninger, hvis vi accepterer, at vi også skal sælge kundespecifikke løsninger, og ikke bare ud fra hvad der er på lageret ved Düsseldorf,” understreger Finn Holmquist i det aktuelle Teknovation, og møder anerkendende nik til udsagnet fra marketingfolkene ved værket i Sydkorea, anført af International Business-direktør Young Pyo Kim og leder af salgsafdelingen med blandt andet Danmark som ansvarsområde Team Manager Jason Wi:

”Stifteren af HwaCheon, hvis familie fortsat ejer koncernen, havde fra start en vision om at konstruere og udvikle maskiner til metalbearbejdning. Og fundamentet for en god maskine, det er en støbt konstruktion, så siden opstarten har virksomheden omfattet både støberi og maskinfremstilling,” fortæller Young Pyo Kim, om historien, der kan ledes tilbage til 1952.

Modsat andre producenter af værktøjsmaskiner, så har koncernen altid satset ensidigt på at dække konstruktion og udvikling inden for området som hovedaktivitet. Det er understreget med HwaCheon-navnet, der er en sammentrækning af det koreanske udtryk for ”ærlig maskinteknologi”.

Læs hele den spændende reportage i online-udgaven ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik