Teknovation Logo
robot

 
  • Årgangens udgivelse nummer 9, som netop er trykt og afleveret til distributørerne, omfatter også årets Special Edition-magasin om CNC-værktøjsmaskiner.

22. juni 2018, kl. 10:01 

Avis og magasin er nu på vej

teknovationNr. 9 - 2018   Sidste udgivelse inden sommerpausen i juli omfatter traditionen tro også Special Edition-magasinet om CNC-værktøjsmaskiner, der kommer vidt omkring det seneste inden for avanceret metalbearbejdning og hvad der venter os i nær fremtid.


Fredag morgen afhentede vores distributører udgaven nummer 9 til udsendelse i de kommende dage. Ud over avisen omfatter nummeret også det tilhørende Special Edition-magasin, der blandt andet indeholder en række spændende artikler om nogle af de seneste leverancer af avanceret teknologi rundt omkring i landet, ligesom vi bringer indtryk for udlandet, og spejder fremad, og beskriver hvad der venter os i nær fremtid inden for CNC-maskiner til effektiv metalbearbejdning.

Hvad enten det er skærende, formende eller opbyggende teknologier i metal, så er der interessante historier at læse i magasinet, som beskriver aktuelle leverancer hos Triplecut i Vejle, LHM Strates Maskinfabrik i Sakskøbing, KP Komponenter i Spjald, Fagerlunds Værktøjs- & Metalvarefabrik, Svends Værktøj i Billund, LPM Production i Ølgod, Jpbc i Rødkærsbro, Ib Andresen Industri i Langeskov, M.D. Smede i Gludsted, DAMRC Teknologicentret i Herning, Microturn i Humlebæk, Teknologisk Institut, Danfoss Power Solutions i Nordborg samt Maskinfabrikken Sand ved Ringsted.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Selve avisen går blandt andet tæt på en værktøjsoptimering hos Johs. Møller Maskinfabrik ved Vojens, specielle svejsemaskin-løsninger til HMK Bilcon, svejserobotter hos Hedema såvel som TRECO, Endnu en Walter-maskine til Junget, Miljøvenlig forbehandling hos Indulak ogTeknos leverancer til forbehandling af flotationstanke med meget mere.

Der er også artikler fra forrige måneds Control 2018-messe i Stuttgart, forrige uges Plast 2018-messe i Milano samt ikke mindst det netop afviklede HXgN Live i Las Vegas, USA. med meget mere.

Se begge udgivelser i online-formatet ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik