Teknovation Logo
robot

 
  • Röhm har lanceret seneste version af Lubritool for at sikre effektive smøreløsninger i blandt andet CNC-fræsemaskiner og -bearbejdningscentre.

Teknovation nr. 9/2018

Effektiv Lubritool-smøreløsning

En Lubritool-smøreløsning er blandt de seneste lanceringer fra tyske Röhm. Smøreløsningen kan placeres i tilknytning til værktøjsveksleren, og smører så, hvis nødvendigt, inden værktøjsholderen placeres i maskinspindlen, hvorved spindlen løbende får tilført optimal smøring.


Ryttergaard Værktøj, der blandt andet repræsenterer tyske Röhm i Danmark, slår aktuelt et slag for Röhms Lubritool-smøreløsning.

Den er lanceret for at yde optimal smøring i eksempelvis CNC-fræsemaskiner og -bearbejdningscentre, hvor der fra maskinproducenternes side måske ikke har været den nødvendige opmærksomhed for optimale smøreproces, fremhæver Röhm.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Således er det både til OEM-salg såvel som til eftermontering på CNC-maskiner, at prodcuktet er lanceret, understreges det videre.

Der er tale om en patenteret løsning, som skal imødegå problemer på såvel producenternes kommende maskiner såvel som til eftermontering i eksisterende spindelmaskiner, hvor man gerne vil undgå problemer.

Med Lubritool kan effektiv smøring gøres automatisk på sekunder, hvor det ellers vil kræver adskillelse og montagearbejde i minutter, understreger Röhm.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik