Teknovation Logo
robot

 
  • Rivals Nicolaj Bording har succes med avanceret serieproduktion på virksomheden.

14. juni 2018, kl. 15:31 

Rival-succes med avanceret serieproduktion

Maskinfabrikken Rivals Mori Seiki NZX 2000 arbejder tæt sammen med Kawasaki-robotten. Det sker med succes 24 timer i døgnet til glæde for de kunder, som har emner, der kræver lidt ekstra, fremhæver virksomheden.


Samarbejdet med et bredt udvalgt af kunder i de danske industrivirksomheder viser, at der er en stor efterspørgsel netop efter det setup som Rival tilbyder, fremhæver virksomhedens salgschef Christian Aarup:

”Vores styrke ligger i høj grad i at udvikle og serieproducere emner, som er kritiske for kunderne,” siger Christian Aarup, og fortsætter:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Vi kan i dag serieproducere avancerede emner samtidig med, at vi kan tilbyde en fuld dokumentationspakke. Det sker til en meget konkurrencedygtig pris, når man ser på de totale omkostninger.”

Gennem de seneste måneder har virksomheden implementeret en tostrenget produktionsstrategi, hvilket har øget kapaciteten.

”Vi kan derfor nu tilbyde ledig kapacitet til de, som står og skal starte en ny produktion op,” siger Christian Aarup.

”Det vil typisk være emner af en størrelse, man kan ”holde i hånden” og ikke blot ”mellem fingrene” og som skal serieproduceres i større eller mindre serier.”

Ved opstart af et nyt samarbejde efterspørges ofte kompetencerne til produktionsmodning af kundens emner og udvikling af de mest optimale produktionsprocesser:

”Vi har kompetence både med meget erfarne folk i produktionen og ingeniørpower i baglandet,” fortæller Christian Aarup.

”Vi har ofte succes med at tænke ud af boksen og finde en løsning, som netop passer til kundens behov, og som naturligvis altid lever op til kravene - også når det gælder overholdelse af tolerancer og dokumentation.”

”Samtidig har vi flere gode eksempler på, at alt også går op i en højere enhed, når vi har lejlighed til at vækste med kunde. Flere af vores kunder er således kommet til os med et ganske nyt produkt, som skulle produktionsmodnes og gøres klar til markedet. Vi er her fulgt med kunden hele vejen ud i Danmark eller hele verden, og sikret deres emner var klar, når efterspørgslen var der," fastslår Christan Aarup, og fortsætter:

"Vi står altid klar til at hjælpe både vores værdifulde nuværende kunder eller spændende nye videre på deres marked – og netop nu med ledig kapacitet. Så kontakt mig endelig og få en nærmere snak om det”.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik