Teknovation Logo
robot

 
  • Hoffmanns seneste ToolScout gør det hurtigere at finde de passende værktøjsløsninger til opgaven og tilhørende skæredata.

12. juni 2018, kl. 07:01 

Optimerede digitale services

Hoffmann Group har optimeret deres digitale service ToolScout. Et responsivt webdesign og forbedret søgefunktion gør det muligt for brugeren nu endnu hurtigere pr. Smartphone, Tablet eller PC at finde de passende værktøjsløsninger til opgaven og tilhørende skæredata.


Hoffmanns aktuelt optimerede ToolScout omfatter informationer om op til cirka 1.100 materialer og 35.400 spåntagnings- og måleværktøjsløsninger af premiummærket Garamt samt øvrige producentmærker. Service finder man på www.toolscout.com, og den står til rådighed overalt.

Betjeningen af ToolScout via mobiltelefon er gjort nem. Brugeren tilbydes en overskuelig navigation, der er understøttet af yderligere interaktiv grafik ved søgningerne. På den måde kan man målrettet træffe det passende valg på basis af aktuelle data.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


ToolScout byder således på hurtig identifikation af værktøj til bearbejdning af bestemte materialer og derudover bestemmelsen af skæredata og rentabilitet samt sammenligningen af de forskellige data.

Med ToolScout i et mere responsivt webdesign har brugeren ved siden af den klassiske PC online alle relevante værktøjs - og skæredata til spåntagnings- og måleopgaver ved hånden. På området „MyToolScout“ kan man gemme sine personlige dataindlæsninger med hensyn til bearbejdningsopgaver, produktionsmiljø og lager af værktøj og kan til enhver tid kalde det frem.

En App er ikke nødvendig for at anvende ToolScout mobilt. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik