Teknovation Logo
robot

 
  • Semeste modul til Hoffmanns fem-akset-skruestik Garant Xpent er en mellembakke.

Teknovation nr. 9/2018

Én skruestik - to emner

Hoffmann Group har lanceret en mellembakke til skruestikken Garant Xpent, der er udviklet til fem-akset bearbejdning, og nu muliggør effektive opspændingsstrategier til højere produktivitet.


Hoffmann Group har lanceret endnu et modul til deres fem-akset-skruestik Garant Xpent. Med mellembakken, der optionalt kan sættes på basisskinnen, er det muligt at spænde to emner med kun en skruestik og bearbejde dem i én proces.

Derved kan man anvende mere effektive spændestrategier og opnå en produktivitetsstigning, der kan måles, fremhæver Hoffmann.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Xpent er konciperet som et modulsystem. Spændemoduler, basisskinne og spindel kan sammensættes individuelt, de konvekse spændemoduler kan drejes 180 grader.

Et yderligere Plus med hensyn til fleksibilitet opnås med den nyudviklede mellembakke, der fremadrettet kan fås som tilbehør til størrelserne 0 og 1S og snart også i størrelserne 1 og 2. Det bestående program af forsatslister med to spændetrin hver er fuldstændigt kompatibelt med de nye mellembakker.

Xpent har en spændekraft på op til 40 kiloNewton ved 90 Newtonmeter moment, og kan fås i tre forskellige højder og to bredder. Basisskinnen findes med en længde på 360 op til 1.050 millimeter. Den seneste størrelse 1S blev udviklet specielt til tre og fem-aksede maskiner med lille spindekasse.

Garant Xpents fleksiblitet er i øvrigt blevet udmærket med IF Design Award 2018 for sin funktionalitet og sit design.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik