Teknovation Logo
robot

 
  • Dansk AM Hub og NEXTTECH.dk inviterer til seminar om 3D print i kombination med plastsprøjtestøbning 12. juni.

4. juni 2018, kl. 07:21 

3D-print og plastsprøjtestøbning

Dansk AM Hub og NEXTTECH.dk inviterer 12. juni til seminar om 3D print i kombination med plastsprøjtestøbning i Kolding. Seminaret holdes klokken 9 til 16 og er åbent for alle.


Går overvejelserne i retning af Additive Manufacturing, AM, eller bare 3D-print, så er der en mulighed for at blive klogere den 12. juni, klokken 9 til 16 i Kolding.

Agendaen er bred og giver blandt andet bud på hvordan man skaber en kosteffektiv små serie produktion men også hvordan det hele tænkes ind i en større Industrie 4.0-kontekst, fremhæver Dansk AM Hub og NEXTTECH.dk, der er dagens værter.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Investeringerne er stadig store. Men hvis man er seriøs og gerne vil i gang handler det om at finde ud af hvornår det giver forretningsmæssige fordele. Derfor er man nødt til at finde ud af, hvad de enkelte AM-processer er gode til.

Fremstiller man for eksemepl værktøj til sprøjtestøbning, er der åbenlyse muligheder for at fremstille indsats- og/eller sliddele med AM-processer. I stedet for at se det som en hypet AM-proces handler det mere om at se det som en ny fremstillingsproces, fremhæver arrangørerne.

Det kan sammenlignes lidt med at man tidligere brugte skruer med enkeltkærv. Sidenhen har skruer udviklet sig i et hav af retninger og med forskellige fokus områder til hver deres opgave. Og denne specialisering har gjort os i stand til blive ved med at blive mere effektive.

Interesserede kan se hele programmet og nærmere om tilmelding ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik