Teknovation Logo
robot

 
  • Teknovation nummer 8/2018 rummer blandt andet specialtemasider om pladebearbejdning, den kommende robotmesse Automatica 2018, afkortning og køle-/smøremidler.

3. juni 2018, kl. 14:17 

Seneste nummer er på vej

teknovationNr. 8 - 2018   Mandag er det atter udgivelsesdag, og i den seneste udgave gælder det primært pladebearbejdning og den kommende robotmesse, Automatica 2018. Læs også specialtemasider med afkortning og køle-/smøremidler.


Der er aktuelt tilbageblik på messerne Simtos 2018 i Sydkorea og Elmia Produktionsmässoor 2018 i Jönköping ligesom vi specialtemaet Automation/Robottter stiller skarpt på blandt andet den kommende Automatica 2018, der holdes 19. til 22. juni i München og efterårets vigtigste spåntagende messe i Europa AMB 2018, som holdes 18. til 22. september i Stuttgart.

Nummeret rummer også spændende artikler, der blandt andet berører fakta okmrking branchevirksomhederne, der er kendetegnet ved i vid udstrækning at være ejerledede og familievirksomheder, ligesom der er reportage fra FACT Lab hos FORCE Technology i Brøndby med mere.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Inden for metalbearbejdning er der blandt andet specialtemasider om afkortning, med reportage om DoAll-saveteknologi med robot hos Triplecut i Vejle og. værksportræt fra ekspansive, taiwanesiske Cosen.

I specialtemaet om pladebearbejdning gælder det blandt andet LVD´s positive erfaringer med automatiske værktøjsskift, brug af kold plasma samt en større reportage om Lissmacs overtagelse af ligeledes tyske Ernst inden for slibe- og afgrateteknologi, der har ført til at Ernst-forhandleren AVN Pladeteknik A/S nu har takket ja til også at varetage den danske forhandling, som falder i naturlig forlængelse af Trumpf-agenturet såvel som en større reportage fra Inisteel-Brd. Lund i Karlslud, der behersker både stål- og metalskæring i små som store størrelser med mere.

Ud over Automatica 2018 rummer temasiderne om robotteknologi denne gang blandt andet også en reportage fra Industrisamarbejdets Backstage-besøg hos Micro Matic i Odense, hvor man er kommet succesrigt videre med fulduautomatiseret robotsvejsning og beretning fra Dansk Robot Netværks møde hos BM Silo ved Holstebro, hvor et lavteknologisk produkt fremstilles med absolut meget højteknologisk robot-baseret produktion med videre.

Hele udgaven kan ses allerede nu i online-versionen ved at følge lænken  her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik