Teknovation Logo
robot

 
  • Tyske Walter har i samarbejde med Baden-Württenbergs samarbejdende universiteter søsat en Bachelor-uddannelse i Science in Busuness Information Studies, der skal sikre unge, der behersker udnyttelse af mulighederne i Industrie 4.0 i fremtiden.

22. maj 2018, kl. 08:41 

Walter bag Bachelor-uddannelse

I bestræbelserne på at få skabt unge med de rette forudsætninger for erhvervslivets behov har delstatsuniversiteterne i Baden-Württemberg indledt et samarbejde med de lokale virksomheder, og heriblandt Walter AG i Tübingen, der vil supportere de unge på uddannelsen med titlen Science in Business Information Studies.


I et samarbejde med blandt andet det lokale universitet i Villingen-Schwenningen har Walter indledt et samarbejde omkring Bachelor-uddannelser, der kan medvirke til at produktionsvirksomheder kan få fuld udnyttelse af Industrie 4.0, oplyser den tyske værktøjsfabrikant.

Samarbejdet omfatter gæsteforlæsere fra Walter, der i studieforløbet vil fortælle de unge om mulighederne og egentlige semeste, hvor Walter tilbyder de studerende at følge enten medarbejdere ved værket i Tübingen eller ved deres salgsselskaber rundt omkring - herunder også i Norden - hvor de unge skal medvirke til at bringe Industrie 4.0-fordele helt ud til kunderne.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det er studerende ved Science in Business Information Studies, som fra efteråret vil få opbakning fra Walter, der vil inspiere med deres viden om udbredelsen af Big Data i produktionsmiljøerne i almindelighed og IoT i særdeleshed.

Det kan være med Walters softwares til valg af rette skærende værktøj, de tilknyttede Apps til Smartphones og Tablets eller det kan være i forbindelse med fuld implementering af data fra både maskine- og værktøjsleverandører til producenternes egne overordnede IT-systemer.

Studieforløbet er tre-årigt, og udløser en tysk godkendt Bachelor-grad, der også er internationalt anerkendt. Walter er også interesseret i efterfølgende at supportere de unge, der vælger at læse videre på Mechanical Engineering-linjer, oplyser selskabet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik