Teknovation Logo
robot

 
  • Den første af to Nakamura-drejecentre fra Masentia til Lund Maskinfabrik er nu på plads, installeret med et Top Automazioni-magasin.

17. maj 2018, kl. 07:17 

Nakamura med Top er på plads

Den første af to Nakamura-drejecentre, model WT150-MMY, leveret af Masentia A/S, er nu på plads hos Lund Maskinfabrik, hvor MM-CNC Service har stået for tilslutningen af et Top-magasin, solgt af Tryl Værktøj.


Lund Maskinfabrik har haft et travlt 2017, og er også kommet godt i gang med 2018, oplyser virksomheden.

Siden årsskiftet er det blevet til yderligere CNC-drejecentre, dels et allerede leveret  taiwaneisisk Goodway SW32 fra Metalmaskiner A/S, og senest et japansk Nakamura WT150-MMY-drejecenter leveret af Masentia A/S. Hertil kommer senere yderligere et Nakamura NTY3 150-center.

På lademagasin-siden er der valgt løsninger fra fra italienske Top Automazioni Srl. Magasinet repræsenterets af Tryl Værktøj, og det er opsat af MM-CNC Service.

Årets første installation fra Goodway, var det tredje i rækken fra den taiwanesiske producent, mens det netop installerede Nakamura er det første fra den japanske virksomhed hos Horsens-firmaet, som altså i nær fremtid får installeret yderligere ét. Ud er taget to ældre, udtjentet CNC-drejemaskiner.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik