Teknovation Logo
robot

 
  • Workshops og indlæg retter sig først og fremmest mod virksomheder, der overvejer at optimere forretningen gennem en mere bæredygtig produktion, samt virksomheder og rådgivere, der allerede har fokus på bæredygtighed, men som gerne vil lære mere og anvende nye metoder og værktøjer.

16. maj 2018, kl. 07:04 

Masterclass i bæredygtig produktion

Industriens Fond holder 11. juni et Masterclass-arrangement om bæredygtig produktion, hvor alle virksomheder, der overvejer at optimere forretningen gennem en mere bæredygtig produktion, er velkomne.


Med Mastercalss-arrangementet om bæredygtig produktion ønsker Industriens Fond at præsentere deltagerne for en række konkrete eksempler på, hvordan andre virksomheder har haft succes på bundlinjen som følge af en satsning på mere bæredygtige produktionsmetoder.

Deltagerne vil endvidere få gennemgået en række konkrete værktøjer til eget brug vedrørende, hvordan de kan arbejde strategisk og praktisk med bæredygtig produktion og forretningsudvikling, påpeges det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Eksempelvis gennemgås selvevalueringsværktøjet MATChE, der kan analysere, hvor omstillingsparat en virksomhed er i forhold til arbejdet med cirkulær økonomi og give anbefalinger til yderligere tiltag.

Endelig udbydes på dagen også to workhops, der kan hjælpe en virksomhed til at tage flere skridt på vejen mod en mere bæredygtig og profitabel produktion.

Industriens Fond har i alt bevilliget omkring 40 millioner kroner til forskning og udvikling af optimeringsværktøjer til at udvikle den bæredygtige produktion i danske virksomheder.

Se mere her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik