Teknovation Logo
robot

 
  • Masentia er nu også Masentia i Sverige, hvor sloganet "din maskinpartner 110 procent" også er blevet frigivet.

15. maj 2018, kl. 09:03 

6 produktionsmesser i Jönköping

Frem til og med fredag den 18. maj er der samling i svenske Jönköping omkring messeområderne Elmia Automation, Elmia Plåt, Elmia Svets, Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Polymer og nyskabelsen Elmia 3D.


For to år siden indledtes en større samling af svenske produktionsmesser med fire samtidige i Jönköping. De to eksisterende messer, Elmia Automation og Elmia Svets, blev suppleret med nyskabelserne Elmia Verktygsmaskiner og Elmia Plåt.

I år bygger de svenske arrangører videre på produktionsmesserne, og har suppleret med den fjerde udgave af Elmia Polymer samt nyskabelsen Elmia 3D.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Man kan som besøgende registrere sig til blot ét af de seks arrangementer, og så komme rundt på dem alle, eller eksempelvis besøge to af dem. Tendensen i 2016 var, at der var flest besøgende, som besøgte Elmia Automation, hvorefter fulgte Elmia Verktygsmaskiner, oplyser arrangørerne.

På messeafsnittene er der generelt fuld brancheopbakning, så man på Elmia Verktygsmaskiner møder et repræsentativt udbud på fortinsvis det svenske marked for CNC-værktøjsmaskiner samt skærende og holdende værktøj, og tilsvarende på Elmia Plåt møder de førende udbydere inden for pladebearbejdning såvel som man møder svejsebranchen på Elmia Svets og plastindustriens leverandører på Elmia Polymer.

Største stand er eksempelvis Masentia, der nu også er Masentia i Sverige, efter forrige års overtagelse af det hidtidige TL Maskinpartner. Messen markerer netop navneskiftet til Masentia. Der er også danske leverandører med skandinaviske interesser såsom OSG Scandinavia og JR Tools på plads inden for skærende værktøj, ligesom man i år kan møde QRS på messen for første gang såvel som eksempelvis Kyocera Unimerco og Migatronics svenske datterselskaber såvel som moderselskabet til Edstrøms Værktøjsmaskiner, Pedersen Værktøjsmaskiner, Duroc Machine Tools, DMG Mori Nordic og Flexteks moderselskab Stenberg såvel som Erowa Scandinavia med flere. På pladesiden gælder det eksempelvis AP&T Group, LVD Scandinavia, Bystronic Scandinavia og Salvagnini Scandinavia såvel som Cidans moderselskab Götened samt eksempelvis ProTechs svenske moderselskab inden for 3D-print, Engel og Arburg på plastsiden med videre.

Tirsdag til torsdag er åbningsitden 9 til 17 - fredag er det 9 til 15.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik