Teknovation Logo
robot

 
  • Mazak-direktør Lars Lynge i det danske Tech Center ved Mazak-domicilet i Ringsted, hvor der fremadrettet løbende vil være CNC-maskiner til rådighed, så dørene kan slås op for demonstrationer.

13. maj 2018, kl. 19:09 

Mazak Danmark tilbage i plus

teknovationNr. 7 - 2018   Yamazaki Mazak Danmark A/S har over de seneste seks måneder, med Lars Lynge som administrerende direktør, nået at tilpasse udgifter og omkostninger, og selskabet opnåede derfor et mindre plus for regnskabsåret 2017/2018.


2017-/2018-årsrapporten for det danske salgs- og serviceselskab i gruppen, der også omfatter aktiviteterne i Baltikum og på Island, der er afsluttet pr. 31. marts, viser en markant resultatfremgang i forhold til seneste årsregnskab, oplyser administrerende direktør Lars Lynge, som netop har videreformidlet det reviderede årsregnskab til godkendelse ved Europa-hovedsædet i Worcester, England:

”Vi nåede et beskedent plus på 120.000 kroner, hvilket ikke er tilfredsstillende i forhold til omsætningen, men dog noget bedre end seneste regnskab,” siger Lars Lynge i en kommentar til årsrapporten for selskabet, i det aktuelle Teknovation - nr. 7/2018.

”Ambitionerne for 2018/2019 er naturligt skruet yderligere op, og vi er godt på vej, med en flot ordrebeholdning ind i regnskabsåret, og en række øvrige tiltag, som gør, at vi står til af egen drift at kunne konsolidere egenkapitalen i selskabet inden for de nærmeste år,” fastslår Lars Lynge videre.

Han øser ikke med oplysninger om resultaterne, men fastslår, at der er fremgang i markedet at spore, og at det også afspejler sig i det nu afsluttede resultat såvel som i forventningerne til indeværende regnskabsår:

”Vi kan mærke, at det går vores kunder godt, så vi har valgt at mande op på service, så vi kan matche kundernes behov og ønsker, samtidig med at vi ser et stigende salg af maskiner, både på spån og laser,” siger Lars Lynge.

Læs hele den spændende artikel i online-udgaven af avisen ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik