Teknovation Logo
robot

 
  • Mapal Tritan-Drill har, som navnet antyder, tre skær, og leveres i en universal- såvel som en HSS-version målrettet brugere, der har behov for boring i småserier.

Teknovation nr. 9/2018

Robust bor til småserier

Med Tritan-Drill tilbyder Mapal Präzisionswerkzeuge sig nu med et bor, der er udviklet med småserie-fremstilling i fokus, og hvor universalvarianter og HSS-løsninger alle er udført i robust udførelser med tre skæreflader.


Mapals Tritan-Drill er en serie standardbor, der er udført med tre skæreflader for boring i småserier, og leveres i såvel universal- som HSS-versioner, oplyser producenten.

Det robuste bore-hoved klarer også udfordrende bore-situationer, og der er lagt vægt på, at udførelsen af en boring sker ved høje skæredata uden at gå på kompromis med resultatet, fremhæves det videre.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Tests har vist, at boring med Tritan-Drill HSS er cirka 50 procent mere effektivt i forhold til sammenlignelige standard-bor. Den særlige bor-geometri gør, at man undgår at skulle "pilotere", og således kan løsningerne også anvendes i håndværktøj.

Tritan-Drill HSS leveres i diameter 8 til 40 millimeter og til boring i 5 gange diameter.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik