Teknovation Logo
robot

 
  • Den aktuelle udgave rummer blandt andet artikler om spåntagende metalbearbejdning, og herunder portrær af ODIN Engineering, som netop har udvidet kapaciteten, da man har installeret en kraftig Hedelius i Slagelse-produktionen.

13. maj 2018, kl. 17:37 

Udgivelse nummer 200 er på vej

teknovationNr. 7 - 2018  Det er i år 13. årgang, siden opstarten i 2006, og dermed er det denne gang udgivelse nummer 200, der lander i postkassen hos læserne mandag.


Hannover Messe 2018 er genstand for en række artikler i den aktuelle udgave af Teknovation. Læs om tyske SCHUNK, og deres seneste lancering af producentens 24 Volts elektriske lineare føringer, EOS´s fremadrettede tilbud inden for 3D-metalprint, robotter med kunstig intelligens, succes på den danske fællesstand såvel som transmissionsrelaterede lanceringer og Industrie 4.0, der var i fokus hos SEW-EURODRIVE med flere i Hannover.

Teknovation har også været forbi hos Fagerlunds Værktøjs- & Metalvarefabrik, der har valgt at optimere produktionen af emner helt ned i små serier. Let deling af filer mellem laserskærer og firmaets kantbukker bliver nu muligt ligesom de seneste investeringer hos JQ Stålmontage i Køge er i fokus i den aktuelle udgave.

Der er også en artikel med førstehåndsindtryk fra den netop afholdte 31. Control 2018-messe i Stuttgart, og ud over artiklen fra ODIN Engineering, så er der også spåntagende artikler om blandt andet Maskinfabrikken HMA´s køb af fem-akset fra DMG Mori i form af Multitaskingcentret CTX beta 800TC nordjyske Eskos køb af et større fræsecenter fra Mazak, model VTC 820/30, Vald. Birn A/S´ brug af Hüller Hille-maskiner til de større, støbte emner og Thisted Maskinfabriks investering i fuld fem-akset fra tyske Hermle, der supporteres med Lang-laderobot, leveret af KJ Værktøj med meget mere.

Specialsiderne om Transmissioner/Lejer beretter blandt andet om Brd. Klee og CeramicSpeed Bearings kommende samarbejde, der indledes pr. 1. juni. Der er også artikel om Igus´ Robolink samt artikler, der beretter om seneste fra blandt andet SKF såvel som om Schaeffler.

Hele den aktuelle avis kan læses i online-udgaven ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik