Teknovation Logo
robot

 
  • Industriteknikerlærlinge viste faget frem i CNC-værkstedet for de mange besøgende i Slagelse ved ZBC´s Virksomhedsdag 2018.

4. maj 2018, kl. 07:17 

Velbesøgt Virksomhedsdag i Slagelse

Den årligt tilbagevendende Virksomhedsdag ved ZBC i Slagelse bød i år også på skolemesterskaberne for de erhvervsfaglige uddannelser, ligesom lærlinge og virksomheder kunne finde hinanden og få uddannelsesaftaler på plads.


Erhvervsskolerne i Vestsjælland samledes torsdag om årets Virksomhedsdag hos Zelandia i Slagelse, ZBC , hvor alle fagene blev vist frem, og hvor lokale virksomheder, der søger lærlinge, kunne få kontakt, og indgå aftaler, med unge, der søger lærlingepladser.

Hertil var der også skolemesterskaber i en række konkurrencefag, hvor der ud over æren også var pladser til de kommende regionsmesterskaber i Skills-konkurrencerne på spil. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Opbakningen fra regionens virksomheder er stor, og den faglige stemning dagen igennem, hvor også unge, der i de kommende år skal søge uddannelser, og deres forældre, var velkommen. Så de deltagende firmaer viste ikke alene sig selv frem for kandidater her og nu, men i høj grad også fremtidsperspektiverne for faglærte for de mange besøgende.

Alle skolernes fag var i fokus, herunder også de brancherealterede inden for industritekniker- og værktøjsmager- og smedefagene såvel som automatiktekniker og elektrikeruddannelserne.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik