Teknovation Logo
robot

 
  • DMG Mori-lærling Andreas Dich, der tiltrådte 19. april, er i færd med at uddanne sig til det firmaet kalder fremtidens servicetekniker.

30. april 2018, kl. 07:16 

Mentor hjælper lærling godt i gang

DMG Mori Denmark ansatte i februar firmaets første lærling, Andreas Dich, som glæder sig over salgs- og serviceselskabets langsigtede tanker og de udfodringer han møder. I dagligdagen betræder han rigtige udfordringer på sin vej til at blive fremtidens servicetekniker, som DMG Mori, udtrykker det. Andreas Dich har i bestræbelserne fået servicetekniker Anders Allermann, som mentor.


DMG Mori Denmark har ansa¦t Andreas Dich, somvirksomhedens første lærling, og cementerer derved, at man tænker langsigtet, og tager branchens stigende krav til fremtidens servicetekniker alvorligt. Nærmere bestemt en servicetekniker, som har stor viden og erfaring inden for både elektronik og mekanik –  og således bliver’"mekatroniker".

Andreas Dich har været ansat hos DMG Mori Denmark siden 19. februar, hvor han er tilknyttet en mentor, Anders Allermann, som skal sikre at Andreas Dich får de rette kompetencer med sig fra uddannelsesforløbet – dog kører han også rundt med andre teknikere, for, at sikre en så bred viden som muligt. Ydermere skal Andreas Dich af flere omgange på uddannelsesophold hos en af DMG Moris værker i Tyskland, for at sikre den seneste viden inden for udviklingen af CNC-maskiner, oplyser det danske salgs- og serviceselskab.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Om de første godt to måneder, og udsigten til yderligere udfordringer siger Andreas Dich:

”Jeg har diverse opgaver rundt om i landet, hvor jeg både arbejder med mekanik og elektronik – hvilket i den grad styrker mine kompetencer på begge fronter! Derudover bliver min viden styrket ved, at jeg kører rundt med flere forskellige serviceteknikere fra DMG Mori Denmark, som har mange års erfaring inden for netop deres specifikke felt”


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik