Teknovation Logo
robot

 
  • Rivals udviklingsingeniør Esben Sarenbæk har sammen med Certego-regionschef Daniel Kjær Sørensen skabt et produkt, som både har et pænt design, er fleksibelt, har en god økonomi og kan produceres hensigtsmæssigt, fremhæver samarbejdspartnerne.

23. april 2018, kl. 14:06 

Samarbejde mellem Certego og Rival

Produktudvikling, modning, design og produktion er alle dele af samarbejdet mellem nøgleboks-firmaet Certego og maskinfabrikken Rival. Certego har netop efterspurgt spidskompetence på de nævnte områder.


Det håndgribelige resultat af et fælles udviklingssamarbejde mellem Certego og Rival er en nøgleboks version 2018.

Rival står også for den løbende produktion af den nye nøgleboks for Certego, hvor der er indgået en rammeaftale for det kommende år. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Certego er en del af Assa Abloy og har mere en 45 års erfaring i låsebranchen. De tilbyder klassisk låseservice samt skræddersyede løsninger til sikring af private hjem, virksomheder og institutioner.

”Tidligere stod vi selv for udvikling og produktion af nøgleboksen,”fortæller Certego-regionschef Daniel Kjær Sørensen, og fortsætter:

”Men, det er på ingen måde vores spidskompetence. Vi ved, hvad markedet vil have, men vi havde brug for at få det omsat bedst muligt til en tegning og et produkt, som både har et pænt design, er fleksibelt, har en god økonomi og kan produceres hensigtsmæssigt.Her har vi fundet den perfekte samarbejdspartner i Rival, som netop har de spidskompetencer, vi efterspørger.”

Daniel Kjær Sørensen har arbejdet tæt sammen med Rival-udviklingsingeniør Esben Sarenbæk, og salgschef Christian Aarup, om udviklingen af nøgleboksen.

”Det er været yderst værdifuld at opleve, hvordan Esben Sarenbæk har fanget vores idéer og fået dem produktionsmodnet, designet og omsat til en konstruktionstegning, som kan anvendes i produktionen,” siger Daniel Kjær Sørensen, og fortsætter:

”Samtidig har Rivals store materialekendskab givet nye muligheder for design og konstruktion, som vi ikke tidligere havde overvejet.”

Nøgleboksen lever således både op til markedets krav til styrke, fleksibilitet og økonomi.

”Det er en spændende øvelse at få omsatte de rette idéer til et kvalitetsprodukt, som kan opfylde kravene til styrke og fleksibilitet og samtidig har en fornuftig økonomi,” siger Daniel Kjær Sørensen, og fortsætter:

”Vores nye nøgleboks er godkendt med Grade 3-certifikat, som forsikringsbranchen kræver, hvilket blandt andet betyder, at den kan modstå markedets hårde krav til sikkerhed og store test belastninger, som en kvalitetsnøgleboks skal kunne leve op til. Samtidig er den meget fleksibelt opbygget, så den nemt kan tilpasses forskellige nøglesystemer.”

Certego har indgået en rammeaftale med Rival om produktion af nøgleboksen.

”Det giver os en god fleksibilitet og økonomi, at Rival producerer nøglebokse for os efter en fastlagt plan, og efterfølgende ligger boksene på lager. Vi kan så løbende rekvirere det antal bokse, vi står og skal bruge. Den høje leveringssikkerhed giver os en god tryghed i det daglige arbejde,” siger Daniel Kjær Sørensen.

Nøgleboksen er på markedet og er blevet godt modtaget af Certegos kunder både på byggepladser, hoteller, rengøringsselskaber og i Beredskabet.

”Vi er rigtig godt tilfredse med samarbejdetmed RIVAL, som har løftet kvaliteten af vores produkt væsentligt. Vi fortsætterudviklingssamarbejdet, hvor vi sætter fokus på vores nøglerør, som vi også bringer op til det 2018 niveau, som kræves af markedets bedste,” fastslår Daniel Kjær Sørensen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik