Teknovation Logo
robot

 
  • Studio System er en komplet løsning til metalprint selv i ikke-industrielle miljøer. 3D-printeren anvender en teknik, der kaldes Bound Metal Deposition (BMD™) og efterligner den velkendte FDM-teknik fra Stratasys. Studio System loades med kassetter, der indeholder metalstave, som derefter ekstruderes lag for lag indtil printet er færdigt. Foruden metallet, indeholder stavene polymer og voks som efterfølgende vaskes bort i en rensestation (Debinder).

16. april 2018, kl. 07:22 

Nordisk messepremiere på Desktop Metal

Når Elmia Verktygsmaskiner løber af stablen 15. til 18. maj har Protech blandt andet nordisk messepremiere på Desktop Metals Studio System til 3D-metalprint.


Den nordiske specialist inden for 3D-printteknologi har fokus på maskinteknologi og morgendagens udstyr på messen, og giver de besøgende på virksomhedens stand (for første gang i Nordeuropa) mulighed for at opleve en 3D-printer fra Desktop Metal med liveproduktion.

Ifølge virksomheden, vil det kontortilpassede Studio System blive demonstreret på standen hele ugen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Foruden Desktop Metal, fremvises 3D-printere fra Stratasys og MakerBot, og de besøgende kan desuden se flere eksempler på produktionsværktøj, fiksturer og andre spændende 3D-printede emner i både plast og metal.

Protech-folkene understreger således muligheden for at diskutere, hvorledes 3D-printere kan effektivisere udviklingsprocesser og reducere produktionsomkostninger for de besøgende branchevirksomheder.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik