Teknovation Logo
robot

 
  • Ansvarlig for industriteknikeruddannelsen ved MAN Diesel & Turbo København Denni Kragh fylder snart 70 år, og så er det fair nok, at han vil på pension, fastslås det på industritekniker.nu.

14. april 2018, kl. 14:42 

Legende går snart på pension

Når dåbsattesten siger, at man et tæt på at fylde 70 år, så er det OK at gøre sig overvejelser om pensionering. Og sådan er det for Denni Kragh, som gennem 53 år har været ved MAN Diesel & Turbo København.


På hjemmesiden for Supportteam Danmark - industritekniker.nu - finder man det OK, at Denni Kragh, der i godt 53 år har været ved MAN Diesel & Turbo København, oplever at kolonihavehuset og golf med mere godt må fylde lidt mere, når han i nær fremtid fylder 70 år.

Dermed er det en legende, der forlader den store københavnske maskinfabrik i Sydhavnen, og funktionen som ansvarlig for uddannelsen af industriteknikerlærlinge.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


MAN Diesel & Turbo uddanner omkring ti lærlinge om året, og Denni Kragh har været garant for, at de fik et godt uddannelsesforløb. Denni Kragh har således altid støttet supergodt omkring erhvervsuddannelserne - hans indsats og gode humør vil blive savnet, når han lader sig pensionere i forlængelse af hans snarlige  70 års-fødselsdag.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik