Teknovation Logo
robot

 
  • Fra torsdagens Global Manufacturing Festival hos DAMRC i Herning. Her er det Ramin Aghababaei fra AU Eng, der holder indlæg om Trial and Error - en løsning til forudseende bearbejdning.

13. april 2018, kl. 08:14 

Veludført Global Manufacturing Festival

Torsdag afvikledes Global Manufacturing Festival 2018 i DAMRC´s Teknologicenter i Herning, hvor en række af de seneste spåntagende produktionsteknologier blev præsenteret og forskernes seneste viden fremlagt. Der var også mulighed for at se Best Practice hos MultiCut i nærtliggende Vildbjerg.


Da Danish Advanced Manufacturing Research Center, DAMRC, torsdag bød inden for til Global Manufacturing Festival, var det med et flot program, anført af internationale forskere.

Opdateringerne fra forskerne gik på hvor digitaliseringen af produktionen bevæger sig hen, og så kunne deltagerne opleve hvordan andre virksomheder har ladet sine digitaliseringsmuligheder blive bearbejdet af den kommende generation af ingeniører fra Aarhus Universitet.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


En af de udenlandske indlægsholdere var Gijs van der Velden, Mx3d, der gav deltagerne et indblik i hvad der sker når man bare springer ud i det og begynder at bygge metalprodukter med 3D-printrobotter - og det går godt.

Et andet indlæg var ved Ramin Aghababaei fra AU Eng om Trial and Error til forudseende bearbejdning mens Peter Gorm AU Eng gav sit bud på hvordan industrien skal forholde sig til Smart Products.

Der var også præsentation af resultatet af Technological Business Model Innovation Challenge hvor virksomheder, studerende og forskere har arbejdet sammen om teknologiske udfordringer.

Og inden afgangen fra Teknologicentret i Herning til Multicuts faciliteter i Vildbjerg, var der introduktion til dagens besøg, hvor emnet var Industry 4.0 Factory of the future.

Således kan arrangørerne nu se tilbage på en begivenhedsrig dag og veludført afvikling af arrangementet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik