Teknovation Logo
robot

 
  • En af de største udstillere på Mach 2018-messen er Mazak, der ud over spåntagende CNC-maskiner også viser Optilplex 3015 DDL med 4 kilowatt på lasersiden, der her ses under opstillingen i sidste uge i messecentret.

9. april 2018, kl. 08:49 

Så gælder det 5 dage med Mach 2018

Storbritanniens førende messe for metalbearbejdning, Mach 2018, holdes i de kommende dage, til og med fredag den 13. april, i NEC Birmingham-messecentret.


Mandag formiddag indledes fem raske dage med den førende messe for metalbearbejdning i Storbrittanien, Mach 2018, der arrangeres af den britiske organsation for både fabrikanter og forhandlere af CNC-værktøjsmaskiner.

Messen holdes i foråret i lige årstal, og Mazak markerer sig som Storbrittaniens førende producent af maskiner ved også at indtage messens største stand, fortrinsvis med maskiner, der er fremstillet ved det europæiske hovedsæde i Worcester.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


En af undtagelserne er et DDL-laserskærecenter, der fremstilles ved moderselskabet i Japan, og som i Birmingham i de kommende dage demonstreres i en 4 kilowatt-version, som der er store forventninger til på det europæiske marked, herunder også i Danmark.

Andre fremtrædende maskiner på messen er det britisk-konstruerede og -byggede VTC-800/30SR-center samt et HCR-5000S-center ligesom der udstilles flere QuickTurn CNC-drejecentre, der ligeledes er fremstillet ved Worcester-værker frem blandt i alt 13 kørende maskiner på standen, hvor producentens overordnede Industrie 4.0-platform, der er baseret på Smooth-teknologien samt det overordnede Mazak iSmart Factory-Dashboard, ligeledes viser Realtime-data fra alle maskinerne på standen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik