Teknovation Logo
robot

 
  • Seneste Teknovation er afleveret til distributørerne, som leverer avisen i postkasserne fra mandag morgen.

8. april 2018, kl. 16:08 

Teknovation 5/2018 er på vej

teknovationNr. 5 - 2018   Distributørerne uddeler mandag årets femte nummmer, der blandt andet stiller skarpt på en række spåntagende bevigenheder i marts samt ser frem mod de næste to store branchemesser, henholdsvis Hannover Messe 2018 og Control 2018. Desuden specialtema om svejsning samt spændende artikler om blandt andet Müller Gas Equipment, OTV Plast samt B&E Stål med meget mere.


I den seneste udgave af Teknovation er der større reportager fra en række branchebegivenheder afholdt inden påske.

Det gælder blandt andet Coromants Tech Days, der fandt sted ved hovedsædet i svenske Sandviken i uge 12, og blandt andet havde en stor dansk delegation på besøg den 20. marts. Ugen rummerede også den årligt tilbagevendende husudstilling i Odense, Masentia Machining, som trak cirka 300 gæster, der kunne se hele 20 højteknologiske CNC-maskiner under spån, og i flere tilfælde udstyret med det absolut seneste også på holdende og skærende værktøj såvel som automation. Endeligt afviklede DMG Mori, Hoffmann Group, Cadsys og SDE et Industrie 4.0-arrangement i Vejle den 22. marts, der trak mere end 150 gæster.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Hannover Messe 2018, der holdes 23. til 27. april, er også i fokus i den aktuelle udgave, hvor arealet i år udnyttes fuldt ud, og fortsætter med at stille skarpt på den igangsatte digitalisering i almindelighed og Industrie 4.0 i særdeleshed.

24. til 27. april holdes i Stuttgart den ligeledes årligt tilbagevendende Control-messe, som i sin 32. udgave særligt ventes at have de stadigt stigende krav til dokumentation i fokus, og derfor også naturligt berører sammehængene mellem produktion, dataopsamling og -behandling samt naturligvis kvalitetsstyring.

I den aktuelle udgave er der også specialsider om svejseteknologi, og herunder flere brugercases, der stiller skarpt på succesen med automatisering og praktisk anvendelse af robotsvejsning.

Se hele online-udgaven af avisen allerede nu ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik