Teknovation Logo
robot

 
  • Carbon 3D har igennem virksomhedens fem leveår modtaget dét, der svarer til i omegnen af to millarder kroner i ekstern finansiering. Virksomheden står bag Clip-teknologien, der er den først 3D-plastprintteknologi, der kan matche og sågar overgår mulighederne med sprøjtestøbning af emner i gummi og plast, påpeger kemiprofessor/kemiingeniør ved University Of North Carolina i USA, Joseph De-Simone. Han er CEO og virksomhedens grundlægger, der tidligere har modtaget nogle af USA's mest præstigefyldte forskningspriser for sine resultater inden for 3D-printteknologiudvikling.

9. april 2018, kl. 07:37 

Carbon 3D på Formnext 2018

Den årlige Formnext-messe, i år fra 13. til 16. november, arrangeret af Mesago Messe Frankfurt, har udviklet sig til den globalt mest betydningsfulde inden for Additive Manufacturing/3D-print-området. I år fortsætter væksten med en stigning i antallet af registrerede udstillere på aktuelt 50 procent, heriblandt amerikanske Carbon 3D.


I midten af marts havde 88 nye udstillere fra 19 lande allerede registreret sig herunder prominente internationale virksomheder som Clariant, Mitsubishi Chemicals og Solvay.

Og så kan arrangørerne nu præsentere den ventede og verdenskendte opstartsvirksomhed fra Silicon Valley, Carbon 3D, der vil afsløre sine seneste innovationer, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


TCT, Formnexts indholdspartner, er igen på banen med et højkvalitets konferenceprogram, der vil bringe AM-industriens førende branchfolk sammen med industrielle brugere under udstillingen. De spændende præsentationer vil fremhæve aktuelle og kommende udviklinger inden for forskning og industri, samtidig med at der gives inspiration til fremtiden.

"AM-produktion og denes førende messebegivenhed har modnet sammen og er nu blevet en integreret del af den tilknyttede industri," siger Vice President for Formnext fra Mesago Messe Frankfurt, Sascha F. Wenzler, og fortsætter:

"Disse fremskridt var allerede tydelige på sidste års messe, hvor mange virksomheder lykkedes at gennemføre mange handler, der tegnede sig for en væsentlig del af deres årlige ordrevolumen."

Sammen med de allerede højt avancerede områder af AM-industrien (herunder hardware og materialer), vil software og efterbehandling (til fjernelse af pulver, overfladebehandling og varmebehandling) og kompleks industriel værktøjsfremstilling i 2018 få øget opmærksomhed.

"Industriel AM-produktion kræver i dag et bredt spektrum af aktiviteter fra design, forberedelsesarbejde og dannelse af processer til overfladebehandling og kvalitetssikring," siger vicepræsidenten, og tilføjer:

"Med denne udvikling in mente er det desto vigtigere for os at vise den seneste udvikling på området frem. herunder spot på fremtidige trends og omfattende løsninger, som de besøgende branchefolk kan anvende til deres produktionsaktiviteter."


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik