Teknovation Logo
robot

 
  • I april (og allerede næste uge) er der hele to muligheder for at blive klogere på, hvordan metalvirksomheder har implementeret robot- og automationsløsninger, fremhæver Dira

5. april 2018, kl. 15:18 

Besøg MAN Diesel og BM Silo med Dira i april

Onsdag den 11. april lægger DIRA vejen forbi MAN Diesel & Turbo og onsdag den 25. april går turen til Holstebro og BM Silo.


April måned byder således Dira-medlemmerne på to spændened besøg, hvor der er rig mulighed for at blive klogere på automationsrejsen hos to fremtrædende metalbearbejdende virksomheder.

MAN Diesel & Turbo er verdens største og førende leverandør af large-bore dieselmotorer og turbomaskineri for marine og stationære applikationer.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Her produceres der både gasturbiner samt totakts- og firetaktsmotorer med power outputs, der spænder fra 450 kilowatt til 87 megawatt. Virksomhedsbesøget giver, ifølge Dira, mulighed for at få et unikt indblik i virksomhedens brug af robotteknologi, og derudover kan deltagerne også blive klogere på de fremtidige ambitioner samt de overvejelser, virksomheden gør sig i forbindelse med automatisering.

Hos BM Silo bliver der god mulighed for at høre om firmaets erfaringer med robotteknologi og automatisering, og deltagerne kan blandt andet høre om, hvordan automatiseringen har påvirket virksomhedens produktion, fremhæves det.

BM Silo er en af Danmarks største producenter af stålsiloer, og siden 1972 har virksomheden leveret siloer til landbrug og industri i både ind- og udland. I dag forhandles virksomhedens produkter i mere end 30 lande, og ca. 85 procent af omsætning er i dag eksport.

Se mere om arrangementet her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik