Teknovation Logo
robot

 
  • Masentia-direktør Flemming Hjort overrakte Masentia Machining 2018-legatet til Emil Dyrhave ved fredagens Masentia Academy.

26. marts 2018, kl. 15:59 

Emil Dyrhave tildelt Masentia-legat

EUX-elev Emil Dyrhave har løbende fulgt Masentia Academy. Indsatsen udløste årets Masentia Machining-legat, som omfatter et ledsaget besøg hos GF Machining Solutions i schweiziske Losone.


Emil Dyrehave, der til daglig er EUX-elev ved ZBC Selandia i Slagelse samt tilknyttet Odin Maskinfabrik, blev i sidste uge hædret for sin deltagelse i Masentia Academy.

Det skete i forbindelse med årets første Masentia Academy-event, hvor direktør Flemming Hjort, Masentia A/S, overrakte legatet til Emil Dyrhave. Legatet gælder et ledsaget besøg hos GF Machining Solutions i Losone, Schweiz.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Forud var gået tre travle dage med Masentia Machining-husudstiling, den 20. til 22. marts, og så den 23. marts Masentia Academy, hvor mere end 80 unge lærlinge og elever fra erhvervsskolerne, var mødt frem i domicilet i Odense.

Det var denne gang primært unge fra ZBC Selandia og Syddansk Erhvervsskole, som deltog, og de blev guidet rundt i virksomhedens udstillingshaller, og introduceret for de udstillede maskiner, som i år udgjorde Masentia Machining.

Omdrejningspunktet var maskin-setups med live-demo inden for alle teknologier i huset; CNC-drejning, -fræsning, -slibning og -gnistbearbejdning. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik