Teknovation Logo
robot

 
  • Iscars LOGIQ3CHAM kan reducere beaerbejdningstiden med op til 50 procent, fremhæver KJV.

13. marts 2018, kl. 08:16 

Sænk bearbejdningstiden med op til 50 procent

Iscar introducerer med LOGIQ3CHAM et bor med udskiftelige borspidser med 3 effektive skær, der kan reducere bearbejdningstiden med op til 50 procent, fremhæver den danske forhandler, KJV A/S.


Iscars LOGIQ3CHAM er producentens seneste generation af SUMOCHAM-bor med udskiftelige borhoveder. Det udskiftelige borhoved har tre skær/spånkanaler, hvilket har vist sig at reducere bearbejdningstiden op til 50 procent, sammenlignet med de konventionelle bor med to spånkanaler, fremhæver den danske forhandler, KJV.

LOGIQ3CHAM-programmet vil blive introduceret i diameterområdet 12,0 til 25,9 millimeter med 3 og 5 gange diameter-boredybde til stål og støbejern.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Den særlige LOGIQ3CHAM-bespænding hviler på tre positioner, hvilket giver høj gentagelsesnøjagtighed ved udskiftning af borehovedet, der i øvrigt foregår uden brug af skruer.

De tre radiale og tre aksiale stop fikserer borhovedet og sikrer en pålidelig boreproces ved høje tilspændinger. Grundet den lave aksiale kraft er LOGIQ3CHAM-boret effektivt - også når der bores et gennemgående hul. Når boret går gennem en skrå overflade vil der ligeledes dannes færre grater på hullets udgangsside, fremhæver KJV.

Firmaets spåntagningspecialister er klar med mere information, og tilbyder også gerne tests.

Se video med LOGIQ3CHAM ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik