Teknovation Logo
robot

 
  • De seneste maskiner fra producenter som DMG Mori, Hermle, Steifelmeyer og Hamuel såvel som robotter fra ABB og KUKA for mange millioner kroner er en del af opgraderingen af teknologicentret.

23. februar 2018, kl. 07:14 

Opgraderet teknologicenter i Birmingham

Autodesk overtog i 2014 den britiske Cam-producent Delcam, og siden er der lagt væsentlige ressourcer i at opgradere virksomhedens teknologicenter med henblik på at være på forkant med sammensmeltningen mellem konventionelle fremstillingsteknologier og aktuelle automatiseringsmuligheder.


Adskillige millioner kroner er ifølge Autodesk benyttet på at opgradere maskinparken med maskiner fra DMG Mori, Hermle, Steifelmeyer og Hamuel såvel som robotter fra ABB og KUKA.

Projekter der involverer teknologier fra AM-/hybridproduktion til mennneske-robot samarbejde og eksempelvis lerfræsning foretages på teknologicenteret i samarbejde med en række kunder og partnere, store som små, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Hermed får de mulighed for at udforske en række innovative produktionteknikker for at se, hvordan de kan drage nytte af disse for fremtiden.

Blandt de seneste virksomheder, der har været forbi teknologicentret, fremhæver Autodesk, BMW og GKN Additive, der arbejder med Birmingham-ingeniørerne med eksempelvis AD9100D-certificeringsspørgsmål og specialiserede aerospace- og automotive-projekter.

Ifølge Autodesk-folkene er det blandt andet lykkedes at cyklustiden på fræsning og polering af aerospace-bliskeemner i ét stykke titanium med 51 procent med en kombination af CNC-fræsning og seks-akset robotpolering.

På AM-siden er der eksempelvis fremstillet store propelemner med en robot udstyret med laserhoved til Laser Cladding med to eksterne roterende akser til emnet og efterfølgende CNC-bearbejdning.   


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik