Teknovation Logo
robot

 
  • Finsø-indehaver Finn Jørgensen er det 4. medlem af industritekniker.nu’s Supportteam Esbjerg.

23. februar 2018, kl. 07:31 

Uddannelsesopbakning fra Finsø

Finsø A/S er en af de lokale virksomheder, der støtter op om opstart af industriteknikeruddannelsen i Esbjerg, og også tager del i arbejdet med etablering af et lokalt Supportteam for uddannelsen.


Maskinfabrikken Finsø i Bredebro, er en af flere lokale virksomheder, der støtter op om opstart af industriteknikeruddannelsen i Esbjerg.

Indehaver Finn Jørgensen vil også tage del i arbejdet med etablering af et lokalt Supportteam for uddannelsen, og mødtes torsdag formiddag med koordinator Henning Dam, der hvervede Finsø som det fjerde medlem af industritekniker.nu’s Supportteam Esbjerg, som også tæller Polytech i Bramming og Welltec og MJC Metal i Esbjerg, oplyser Henning Dam på Facebook.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Målsætningen er i nær fremtid at komme op på omkring 12 medlemmer, og det skal gerne realiseres i løbet af de kommende uger, fortæller Henning Dam, og opfordrer virksomheder i området til at henvende sig.

Finn Jørgensen vil gerne uddanne EUX industriteknikere, altså lærlinge, der på én gang får en teknisk studentereksamen og en faglig uddannelse, da Finsø har brug for kloge hænder i produktionen.

Selskabets konkurrencekraft ligger i, at medarbejderne kan inddrages i beslutningerne om det færdige produkt fra start til slut, efter devisen ”Frihed under ansvar”, understreger Finn Jørgensen, som også selv er en god rollemodel over for de teknisk mindede unge.

Han er nemlig selv uddannet industritekniker, og som 22-årig blev han iværksætter/grundlægger af Finsø, som i dag har omkring 30 medarbejdere 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik